napi tájékoztató HÍREINKBEN

            LAKODALMAK ÉS TÁRSAS RENDEZVÉNYEK TELJES ELLÁTÁSA

                       KÖTELEZŐ ELŐZETES EGYEZTETÉS !

                       info: +381637488149, +38163518925

 

                 CSAK ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN !

Tandari tanya  szabadidőközpont Martonos

" Csönd és nyugalom, felejthetetlen élmény - a minőség fellegvára "


A martonos melletti Tandari tanya egyedi szolgáltatásokat nyújt páratlan szépségű,  természetbe ágyazott földi paradicsomában és egyaránt alkalmas családos pihenés, kirándulás, céges találkozó, születésnap, bál, családi évforduló, születés- és névnap, eljegyzés, esküvő, elsőáldozás, bérmálkozás, társas összejövetel, sátortáborozás, lakodalom és más  rendezvény szervezésére.

Amennyiben kellemes környezetben szeretne pihenni és a vízparton heverészve nagyokat szippantani a friss, üde "járási" levegőből, nálunk a helye ! Tanyánkon bőséges választék, minőséges szolgáltatás, étterem, tanyacsárda, hostel, főzőfülkével ellátott kényelmes pihenő- és kirándulóhelyek, sportpálya, kilátó, szélmalom, mini-zoo, gyermekjátszótér, valamint szívélyes,vendégszerető személyzet és gyönyörűen tisztántartott környezet, csodás zöldövezet, háborítatlan természet és hatalmas őrzött parkoló várja.

Kirándulóhelyünkön megvalósíthatja dédelgetett álmát, megtalálhatja  "élete párját" ! 

mottónk : " jó helyen, jó időben, mindenki jól érzi magát .... "

Lakodalmas termünkben gazdag kínálattal, egyedi szervezéssel, előzékeny vendéglátással kísérjük megálmodott eseményét, barátságos csapattal, 170 férőhelyes klimatizált, padlófűtéses éttermünkben, ízletes ételkínálattal valamint 6 szobában 24 ággyal állunk rendelkezésére. Személyzetünk szaktudása  és  jártassága mindenben alkalmazkodik egyéni elképzeléseik és igényeik megvalósításához !  A tanya zöldövezetében alkalom adódik kikapcsolódásra és  szabadtéri - vintage esküvőre (akár anyakönyvvezetővel és pappal) is.  A látogatókat 200 gépkocsit befogadó, kamerával és biztonsági őrrel védett parkoló várja. 

А tanya és tavak meseszép, tiszta és rendezett környéke, éjjeli megvilágítása romantikus, kéz a kézben sétákra alkalmas, a tó körüli ízléses, rusztikus stílusban megépített főző - sütögető kirándulóhelyeken, látogatóink kibontakoztathatják gasztronómiai ötleteiket!

A szabadidőközpont, a Napsugár étterem, a Tanyacsárda és a Georgina hostel egyre több vendéget vonz a családbarát tanyára, ahol szerteágazó tartalmakban válogathatnak. 

Kapcsolódó program lehetőségek: a martonosi kosárfonó múzeum és tájház, a térség legrégibb pravoszláv temploma, a tóthfalusi, martonosi vagy kispiaci tájház, a velebiti Kravić-Fivérek pálinka főzdéje, a horgosi Túrú tanya látogatása kerékpáron a Járáson át, birdwatching, csónakos vagy hajós kirándulások a Tisza folyón Szegedig, a szabadkai bolhapiac és a palicsi-tó, a Járás, a Csodakút, a Barátok kútja, a közeli Gyógyüdülő övezet, erdei gyalog-, kerékpártúrák, a Tiszavirágzás, a Művészetek Háza, fesztiválok és tömeges sport rendezvények.

A vendégszerető Tandari-tanya és tó a pecázás valamint a családos, baráti kirándulások, összejövetelek ideális színhelye, hiszen amíg a "szakácsok" bűvölik a „bográcsok” tartalmát, a többieket elbűvöli a táj szépsége és jólesőn szippanthatnak a kellemes, friss levegőből.

A kikapcsolódás, a horgászat, a napozás és a strandolás szerelmeseinek minden adott a felhőtlen pihenésre, a túrák kedvelői a végeláthatatlan Járás élővilágában gyönyörködve, megcsodálhatják a ritka és védett növényeket, állatokat környezetünkben.

A tanya és tavaink környékének felfedezését kerékpáron és gyalogosan is megteheti, a közeli termál-gyűrűre épült gyógyfürdők, szállodák és medencék kellemes időtöltést és sok látnivalót biztosítanak az egész család részére. A falusi élet szépsége iránt érdeklődőknek, térségünk csendes, elszigetelt településein, tájjelegű kiállításokon-múzeumokban tekinthető meg, nagyszüleink hagyományos értékein alapuló, sajátos, mára már elfeledett életvitele.

A martonosi út melletti Tandari-tanya környéke alkalmas sátortáborozásra, figyelmükbe a 90 férőhelyes Tanyacsárdát, a 19 nyitott nádfedeles skanzent, a campinget, a 170 fős éttermet, az 6 összkomfortos vendégszobát ajánljuk 24 ággyal.

Szabadidőközpontunk célja az ifjú nemzedék bevezetése, a barátkozás és a természetes környezet szeretetének rejtelmeibe !

Az államhatár közelsége, a komplexum könnyű és gyors megközelíthetősége autóúton, a  páratlan szépségű terület kiválóan alkalmas  befektetők számára. Tanyánk alkalmazottai, barátságos, vendégszerető szakemberek, akik minden pillanatban a látogatók rendelkezésére állnak. Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is, emiatt az elmúlt 8 évben közel 39000 facsemetét és örökzöld növényt ültettünk el tavaink környezetében.

Külön figyelmet szentelünk a kerekesszékes  és mozgássérült személyek fogadására, ellátására és közlekedésére is, különböző kedvezményekkel támogatjuk életminőségük színesítését.

MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNKNAK KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK !

                                                                         Tandari tanya szabadidőközpont

Kötelező előzetes egyeztetés (akár on line is)  !

Co. Josef Palinkas szervező +381637488149 

email: metalmaniamp@gmail.com

 

www.salas-tandari.com
Facebook.com/Fishmania Fishing Lake

adress központ: Slatina 2. 24417.Martonos, Vojvodina, Serbien

GPS: (geo) 46.108960, 20.017666

postal address office: Metalmania 24420 Kanjiza Fehér Ferenc bb. Serbien Tel. +38163518925

 information : metalmaniamp@gmail.com

Pálinkás József +381637488149 - szervező  e:palinkas1954@gmail.com

 

QR code

Funs
Hírek

 • 2020-05-20
  ÉRTESÍTÉS

      ELŐZETES HELYFOGLALÁS                   &# ...
 • 2020-05-07

  Jövőre mondod ki a boldogító igent, de a listádon a helyszín még nincs kipipálva? Válaszd a tök ...
 • 2018-09-03
  vasárnapi családi ebéd

  szeptember 09-én VASÁRNAPI CSALÁDI EBÉD 600.-din 12,00 – 16,00 h M e n ü : húsleves, natúr sertés szelet vadas ...

bővebben...

Partnereink

Metalmania d.o.o.

eladó kiadó ház lakás
Hooncilla.com - Nekretnine

Top Fish.rs

Banja Kanjiza

Dream

Vojvodinaweb

barkakanizsa


Megtalálhatóak
vagyunk:
GPSTandari Szállás
24417 Martonos
Slatina 2.

info@salas-tandari.com
Fishmania
rajongók:
facebook icon twitter icon  google+ icon

támogatóink:
Metalmania d.o.o.
Írjon a vendégkönyvünkbe.